Nakup lokalnih produktov mogoč kar iz naslonjača

Nazaj

Nakup lokalnih produktov mogoč kar iz naslonjača

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice z veseljem najavlja odprtje nove spletne trgovine, kjer so na voljo lokalni produkti iz Kolektivne blagovne znamke: Brežice Izbrano. 

Nova spletna trgovina

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice (ZPTM Brežice) z veseljem najavlja odprtje nove spletne trgovine, kjer so na voljo lokalni produkti iz Kolektivne blagovne znamke: Brežice Izbrano. Spletna trgovina je dostopna na spletni strani https://www.visitbrezice.si/trgovina

26 ponudnikov s kar 124 izdelki pod skupno znamko

Novo odprta spletna trgovina ponuja raznoliko izbiro lokalnih produktov, ki so pridobili certifikat kakovosti. Od unikatnih rokodelskih izdelkov do okusnih lokalnih dobrot, vse to je sedaj dostopno na enem mestu, pod eno znamko. Kliknite tudi na seznam vseh ponudnikov, ki so prejeli certifikat in spoznajte lokalne ustvarjalce in proizvajalce, ki prispevajo k bogati ponudbi produktov našega območja. Koordinator kolektivne blagovne znamke, Klemen Mlakar, še dodaja: »Upajmo, da bo spletna trgovina postala priljubljena destinacija za vse, ki želite odkriti odločnost produktov Kolektivne blagovne znamke Brežice Selection / Izbrano."

Za več informacij o izdelkih in ponudnikih obiščite spletno stran visitbrezice.si ali nas kontaktirajte na info@visitbrezice.si.

 

 

Sedež

Turistično–informacijski center

Turistično–informacijski center

E-novice