Počitniški kampi

Pristen stik z naravo, a le korak stran od vodnih doživetij

« Nazaj

Za vse ljubitelje preživljanja oddiha v naravi ponujajo Terme Čatež pestre možnosti različnih oblik kampiranja – od luksuznih hišk za kampiranje do prebivanja v hišicah na vodi. Z odločitvijo za to obliko nastanitve boste zagotovo poskrbeli tudi za nepozabne počitnice najmlajših.

Glamping resort Honey Paradise

Glamping resort Honey Paradise

Selska cesta 15 b8257Dobova

Če si želite kakovostnega oddiha na prostem, so moderni čebelnjaki v smrekovem gozdu prava izbira za vas. Čebelnjak je luksuzna lesena hišica z visokim nivojem udobja, ki ima dve spalnici, kuhinjo z jedilnico, kopalnico, zunanjo teraso in dostop do brezžičnega omrežja. Glampinška hišica je primerna za dve odrasli osebi in dva otroka. Vsako jutro vas pred vrati čebelnjaka čaka tudi košarica, polna domačih dobrot. V bližini je tudi e-polnilnica.

Terme Village – Gusarski zaliv

Terme Village – Gusarski zaliv

Topliška cesta 358250Brežice

Gusarski zaliv je v Termah Čatež v neposredni bližini Indijanske vasi, kampa in poletne Termalne riviere. Naselje 20 plavajočih hišk na jezeru je z lesenim mostom povezanih s kopnim. Hiške so zgrajene iz naravnih materialov. V vsaki je možna namestitev za 4–5 oseb, opremljene pa so s kuhinjskih kotičkom z mini hladilnikom, jedilnim kotom, zakonsko posteljo z izvlečnim dodatnim ležiščem ter mansardnim pomožnim ležiščem za dve osebi, leseno teraso z mizico in ležalniki.

Terme Village – mobilne hiške

Terme Village – mobilne hiške

Topliška cesta 358250Brežice

Mobilne hišice so postavljene v zelenem idiličnem okolju najboljšega slovenskega kampa tik ob poletni Termalni rivieri. Pogled z udobne senčne terase »čateškega« doma na Termanlno riviero in neskončno uživanje ob vznožju gričev Gorjancev v objemu toplih in zdravilnih termalnih vrelcev, kjer so blagodejne kapljice ujeli v številnih bazenih Termalne riviere, je zagotovljen. V kampu goste pričakujejo tudi številni gostinski lokali, otroška in športna igrišča.

Prihajajoči dogodki

Hoteli

Privoščite si udobje in prijeten ambient

Apartmaji

Domače udobje med vašim naslednjim potovanjem

Avtodomi

Odkrijte neznane kraje z avtodomom v Brežicah.

Penzioni

Prijetno bivanje z okusnimi lokalnimi zajtrki

Kampi

Pristen stik z naravo, a le korak stran od vodnih doživetij

E-novice

  • Občina Brežice
  • I feel Slovenia
  • Združenje zgodovinskih mest Slovenije
  • Slovenia Green
  • Green & Safe
  • Safe travels