Počitniški kampi

Pristen stik z naravo, a le korak stran od vodnih doživetij

Za vse ljubitelje preživljanja oddiha v naravi ponujajo Terme Čatež pestre možnosti različnih oblik kampiranja – od luksuznih hišk za kampiranje do prebivanja v hišicah na vodi. Z odločitvijo za to obliko nastanitve boste zagotovo poskrbeli tudi za nepozabne počitnice najmlajših.

Glamping resort Honey Paradise

Če si želite kakovostnega oddiha na prostem, so moderni čebelnjaki v smrekovem gozdu prava izbira za vas. Čebelnjak je luksuzna lesena hišica z visokim nivojem udobja, ki ima dve spalnici, kuhinjo z jedilnico, kopalnico, zunanjo teraso in dostop do brezžičnega omrežja. Glampinška hišica je primerna za dve odrasli osebi in dva otroka. Vsako jutro vas pred vrati čebelnjaka čaka tudi košarica, polna domačih dobrot. V bližini je tudi e-polnilnica.

Terme Village – Gusarski zaliv

Gusarski zaliv je v Termah Čatež v neposredni bližini Indijanske vasi, kampa in poletne Termalne riviere. Naselje 20 plavajočih hišk na jezeru je z lesenim mostom povezanih s kopnim. Hiške so zgrajene iz naravnih materialov. V vsaki je možna namestitev za 4–5 oseb, opremljene pa so s kuhinjskih kotičkom z mini hladilnikom, jedilnim kotom, zakonsko posteljo z izvlečnim dodatnim ležiščem ter mansardnim pomožnim ležiščem za dve osebi, leseno teraso z mizico in ležalniki.

Terme Village – mobilne hiške

Mobilne hišice so postavljene v zelenem idiličnem okolju najboljšega slovenskega kampa tik ob poletni Termalni rivieri. Pogled z udobne senčne terase »čateškega« doma na Termanlno riviero in neskončno uživanje ob vznožju gričev Gorjancev v objemu toplih in zdravilnih termalnih vrelcev, kjer so blagodejne kapljice ujeli v številnih bazenih Termalne riviere, je zagotovljen. V kampu goste pričakujejo tudi številni gostinski lokali, otroška in športna igrišča.

Hoteli

Privoščite si udobje in prijeten ambient

Apartmaji

Domače udobje med vašim naslednjim potovanjem

Avtodomi

Odkrijte neznane kraje z avtodomom v Brežicah.

Penzioni

Prijetno bivanje z okusnimi lokalnimi zajtrki

Kampi

Pristen stik z naravo, a le korak stran od vodnih doživetij