Terme Čatež

Največji termalni kompleks v Sloveniji!

Terme Čatež so največje slovensko naravno zdravilišče in ena izmed najprivlačnejših turističnih destinacij v Evropi!

Rdečo nit razvoja in ponudbe Term Čatež predstavlja termalna voda. Blagodejni učinki le-te so bili znani že v davnini. Danes so termalno vodo v Termah Čatež udejanjili v tisočerih oblikah za neskončno vodno zabavo z nešteto atrakcijami, ki razveseljujejo vse generacije. Zaščitena blagovna znamka 'Termalna riviera' omogoča popolni vodni užitek ne glede na vremenske razmere 365 dni v letu.

Več informacij o ponudbi in doživetjih najdete TUKAJ.

Nastanitev za vse vrste okusov

Izberete lahko različne tipe namestitev po svoji meri, od bivanja v hotelih različnih kategorij, nočitve na gradu Mokrice, Term Village z apartmajskimi in mobilnimi hišicami do bivanja v kampu, ki s strani tujih ocenjevalcev že vrsto let nosi naslov najboljšega slovenskega kampa.

Hotelska ponudba

Adrenalinske in doživljajske počitnice v objemu narave

Na obrobju kampa, ob idilični lokaciji Čateškega jezera, so vam na voljo tudi možnosti za adrenalinske in doživljajske počitnice v objemu narave, in sicer plavajoče hišice gusarskega zaliva.

Kampi

V Termah Čatež vas vse leto razveseljujejo tudi s pestrim animacijskim programom, ki vključuje tudi koncerte, gledališke predstave in zabavne dogodke.

Sedež

Turistično–informacijski center

Turistično–informacijski center

E-novice