Slaščičarne

Sladoled, tortica ali palačinka - izbira je vaša!

« Nazaj

Uživanje ob okusnih sladicah je zagotovo pika na i po aktivno preživetem dnevu ali po izletu, lahko pa v katero izmed izbranih slaščičarn zavijete tudi na sproščanje ob kavici in si z okusnimi dobrotami posladkate vaš dan. Ponudba izbranih sladic bo poskrbela, da se bodo napasle tako oči kot vaši želodčki, na lica najmlajših pa bodo zagotovo privabile še posebej široke nasmehe.

Gostinstvo Džabir

Gostinstvo Džabir

Ulica kozjanskih borcev 188250Brežice

Slaščičarna se nahaja v severnem delu starega mestnega jedra Brežic. Ponujajo vam kremni sladoled različnih okusov, izbirate lahko med več kot 30 okusi.

Slaščičarna Splavar

Slaščičarna Splavar

Cesta prvih borcev 40a8250Brežice

Slaščičarna Splavar deluje kot samostojni del družinskega butičnega hotela Splavar. Njihove domače tortice in sladoled iz svežih posavskih sadežev očarajo že na prvi pogled. Pita s svežimi jagodami ali v zimskih mesecih z jabolki in cimetom je v Brežicah postala pravi sladki kult, medtem ko slaščičarski mojstri z novitetami, kot sta naravni sivkin ali rožmarinov sladoled, osvežujejo ponudbo. V poletnih mesecih se razvajanju na terasi, kjer lahko uživate v pristnem utripu historičnega mestnega jedra Brežic, ne morete upreti.

Slaščičarna Urška Brežice

Slaščičarna Urška Brežice

Černelčeva cesta 3a8250Brežice

Slaščičarno Urška boste našli v središču Brežic. V njej vas bodo razvajali s sladicami, ki jih sami pripravijo. Postregli vam bodo s slastnimi tortami, kremnimi rezinami, bogatimi prekmurskimi gibanicami, slanim pecivom, nežnimi zavitki, kavo, sokovi ter vedno svežim sladoledom.

Slaščičarna Urška Terme Čatež

Slaščičarna Urška Terme Čatež

Topliška cesta 358250Brežice

Za nepozabne trenutke, polne sladkih skrivnosti, obiščite slaščičarno Urška v središču Term Čatež, kjer vas bosta prevzela vonj in okus čudovitih tort, najrazličnejših odličnih rezin, sadnih pit, slanega peciva, nežnih zavitkov, domačega čateškega sladoleda in drugih sladkih dobrot.

Yogurtlandia Brežice

Yogurtlandia Brežice

Cesta prvih borcev 118250Brežice

Yogurtlandia Brežice je v neposredni bližini brežiškega gradu. V sproščenem, modernem in prijetnem ambientu boste lahko uživali v izvrstnih okusih zamrznjenega jogurta s številnimi prelivi in posipi, vafljev, palačink, mehurčkastega čaja, toplih napitkov, odlične kave znamke Julius Meinl in raznovrstnih osvežilnih brezalkoholnih pijač. Na voljo sta brezplačno brezžično omrežje in otroški kotiček.

Prihajajoči dogodki

E-novice

  • Občina Brežice
  • I feel Slovenia
  • Združenje zgodovinskih mest Slovenije
  • Slovenia Green
  • Green & Safe
  • Safe travels