Terme Village – Gusarski zaliv

Topliška cesta 35, 8250 Brežice

Gusarski zaliv v Termah Čatež se nahaja v središču kampa in neposredni bližine poletne Termalne riviere. Naselje 20 plavajočih hišk na jezeru je z lesenim mostom povezanih s kopnim. Hiške so zgrajene iz naravnih materialov. V vsaki je možna namestitev za 4–5 oseb, opremljene pa so s kuhinjskih kotičkom z mini hladilnikom, jedilnim kotom, zakonsko posteljo z izvlečnim dodatnim ležiščem ter mansardnim pomožnim ležiščem za dve osebi, leseno teraso z mizico in ležalniki.

Terme Village – Gusarski zaliv

Terme Village – Gusarski zaliv

NaslovTopliška cesta 35, 8250 Brežice
Telefon+386 (0)7 620 78 10
Mobitel+386 (0)7 49 36 700
E-mailinfo@terme-catez.si
Spletna stranterme-catez.si

Gusarski zaliv v Termah Čatež se nahaja v središču kampa in neposredni bližini poletne termalne riviere. Naselje 20 plavajočih hišk na jezeru je z lesenim mostom povezano s kopnim.

Hiške so zgrajene iz naravnih materialov. V vsaki je možna namestitev za 4–5 oseb, opremljene pa so s kuhinjskim kotičkom z mini hladilnikom, jedilnim kotom, zakonsko posteljo z dodatnim izvlečnim ležiščem ter mansardnim pomožnim ležiščem za dve osebi, leseno teraso z mizico in ležalniki.

V gusarskem zalivu bodo uživale družine z otroki, romantični pari, udeleženci programov team building in vsi, ki želijo počitnice preživeti nekoliko drugače.

Sedež

Turistično–informacijski center

Turistično–informacijski center

E-novice