Hotelska ponudba

Privoščite si udobje in prijeten ambient

« Nazaj

Ponudba hotelov v Brežicah in okolici je raznovrstna, saj se lahko nastanite v večjih kompleksih Term Čatež, kjer imate na dosegu roke pestro spremljevalno infrastrukturo, ali pa se nekoliko umaknete od vrveža in zavetje poiščete v manjših hotelih in hostlih, ki vam prav tako gostoljubno odprejo svoja vrata in poskrbijo za vaše udobje.

Hotel Čateški dvorec

Hotel Čateški dvorec

Dvorce 38250Brežice

Hotel Čateški dvorec je v neposredni bližini kompleksa Term Čatež, ob avtocesti A2 Ljubljana Zagreb. Ponujajo vam počitniške pakete, polpenzione in nočitve z zajtrkom. Sobe so klimatizirane, nadstandardno opremljene, vse imajo brezplačen dostop do interneta, TV, telefon, pisalno mizo, kopalnico in balkon. Za družine ali večje skupine priporočajo apartmaje, ki imajo več sob z različnimi postavitvami postelj, hladilnikom, TV-jem, telefonom in kopalnico.

Hotel Splavar

Hotel Splavar

Cesta prvih borcev 40a8250Brežice

Družinski butični hotel Splavar popotnikom in gurmanom zagotavlja gostoljubje sredi historičnega centra Brežic. Hotelski prostori pri gostu pustijo vtis arhitekturne kulturne dediščine in so dom začasnim likovnim in fotografskim razstavam. Sobe so opremljene s stilnim pohištvom in imajo lastno kopalnico.

MC Hostel Brežice

MC Hostel Brežice

Gubčeva ulica 10a8250Brežice

Mladinski hotel Brežice – MC Hostel Brežice se skriva v zelenem objemu mestnega parka. Namestitev ponujajo v 17 klimatiziranih sobah, opremljenih v sodobnem in trendovskem stilu, kjer lahko z dodatnimi ležišči namestijo do 71 oseb. V sobah so na voljo posteljnina in udobne odeje, pisalna mizica s stolom za vsakega gosta ter brezplačen brezžični internet. Barvite in cenovne ugodne dvoposteljne in šestposteljne sobe so ravno pravšnja izbira za sproščene in aktivne počitnice. Za čaroben oddih v dvoje so na voljo prostrani apartmaji z lastno kopalnico in straniščem (ensuite). Hostel ponuja tudi sobo za invalide z urejenim dostopom in fitnes napravo za invalide. Zraven je tudi električna polnilnica za avtomobile.

Spa & Wellness hotel Paradiso

Spa & Wellness hotel Paradiso

Selska cesta 15b8257Dobova

Spa & Wellness Paradiso ima že nekaj zaporednih nazivov »Naj wellness« v Sloveniji v kategoriji Turizem – mali. Premore 35 udobnih in kakovostno opremljenih sob. Vse imajo lep pogled na Terme Paradiso in so opremljene s pametnim pristopom. Večina jih ima zakonsko posteljo, na voljo pa so tudi sobe z džakuzijem, dvema ločenima ležiščema in povezane sobe. Hotel je primeren za pare, družine in poslovne goste, ki cenijo intimnost, butično ponudbo velnesa, stik z naravo in dobrote svetovnih kuhinj. Zraven je tudi električna polnilnica za avtomobile.

Terme Čatež –  Hotel Golf Grad Mokrice

Terme Čatež – Hotel Golf Grad Mokrice

Rajec 48261Jesenice na Dolenjskem

Tik ob avtocesti Ljubljana–Zagreb vas za mogočnimi grajskimi zidovi pričakujejo prostori s stilnim pohištvom in udobjem, v depandansi pa klimatizirane sobe. Srednjeveški hodniki vodijo do soban in razkošnih apartmajev, do odlične restavracije à la carte, grajske vinske kleti in do dveh konferenčnih prostorov. Sredi grajskega parka z igriščem za golf je klubska hiša, kjer lahko prebivate v suitah in odigrate igro golfa na enem najlepših tovrstnih slovenskih igrišč.

Terme Čatež –  Hotel Toplice

Terme Čatež – Hotel Toplice

Topliška cesta 358250Brežice

Hotel stoji v neposredni bližini poletne Termalne riviere ter je povezan z zimsko Termalno riviero, zato je odlična izbira za družine in ljubitelje aktivnih počitnic. Nastanite se lahko v dvoposteljnih sobah z možnostjo dodatnega ležišča ali v apartmajih in družinskih suitah. Gostje hotela lahko pod isto streho uživajo v vodnih doživetjih zimske Termalne riviere s Savna parkom, tajskih masažah in aktivnih doživetjih v Športnem centru. V bližini je električna polnilnica za avtomobile.

Terme Čatež – Hotel Čatež

Terme Čatež – Hotel Čatež

Topliška cesta 358250Brežice

Hotel Čatež ponuja udobne dvosobne družinske suite, klimatizirane sobe višjega standarda z balkonom in možnostjo dodatnega ležišča ter standardne sobe s francoskim balonom. Del hotela nima arhitekturnih ovir, zato je primeren za družine in goste z gibalnimi težavami. Njihov sodoben zdravstveni center je še posebej priznan na področju rehabilitacije gibalnega sistema. V bližini je električna polnilnica za avtomobile.

Terme Čatež – Hotel Terme

Terme Čatež – Hotel Terme

Topliška cesta 358250Brežice

Hotel je od vrveža Termalne riviere odmaknjen v mirnejši predel Term Čatež. Ponuja udobne klimatizirane sobe in apartmaje ter ima lasten hotelski zunanji in notranji bazen. Poslovneži se lahko družijo v Konferenčnem centru. Tiste, ki so željni kulinaričnih užitkov, pa hotelska restavracija zjutraj in zvečer očara z izbranimi jedmi iz hladno-toplega bifeja. V bližini je električna polnilnica za avtomobile. V bližini je električna polnilnica za avtomobile.

Prihajajoči dogodki

Hoteli

Privoščite si udobje in prijeten ambient

Apartmaji

Domače udobje med vašim naslednjim potovanjem

Avtodomi

Odkrijte neznane kraje z avtodomom v Brežicah.

Penzioni

Prijetno bivanje z okusnimi lokalnimi zajtrki

Kampi

Pristen stik z naravo, a le korak stran od vodnih doživetij

E-novice

  • Občina Brežice
  • I feel Slovenia
  • Združenje zgodovinskih mest Slovenije
  • Slovenia Green
  • Green & Safe
  • Safe travels