Zabava

Vse, kar vam polepša dan

« Nazaj

Na destinaciji Brežice se vse leto nekaj dogaja. Koncerti, sejmi, delavnice, stojnice, gastronomska ponudba, ponudba izdelkov in še veliko več. Toda obstajajo še posebej uveljavljene prireditve, ki se izvajajo vsako leto in so tradicija, ki se vedno znova nadgrajuje. 

Bubka bar

Bubka bar

Dečno selo 328253Artiče

Osnovno poslanstvo lokala Bubka je pod eno streho združiti različne generacije ter v športnem duhu povezati prijetno s koristnim. Ekipa Bubke svojim obiskovalcem ne želi ponuditi le velikega izbora pijač, dobre kave, sladoleda in pic, ampak veliko več. Želijo, da bi se v prijetnem podeželskem okolju počutili sproščeno in domače ter bi se na Bubkino teraso vračali kot k svojim prijateljem. Pri lokalu je tudi električna polnilnica za avtomobile.

Dom kulture in kino Brežice

Dom kulture in kino Brežice

Trg Izgnancev 128250Brežice

V domu kulture so vsak petek in soboto na voljo ogledi najnovejših filmov. Kot člani Art kino mreže Slovenije ob priljubljenih komercialnih filmih predvajajo tudi manjše, po navadi spregledane nekomercialne filme, ki jih bogatijo globlja vsebina, umetniška vrednost in pečat, ki gledalca spremlja še dolgo po ogledu. Ogled filmov ponujajo v najnovejši digitalni tehniki (digitalni projektor K2-kakovosti) in prostorskem ozvočenju.

Klub MC

Klub MC

Gubčeva ulica 10a8250Brežice

Klub MC je prostor za druženje, sprostitev, zabavo in ples, kjer mladi z veseljem navezujejo stike in ustvarjajo nova poznanstva. To je prijeten ambient, kjer lahko uživate ob sproščenem klepetu ob skodelici kave, igrate družabne igre ali prelistate revije in časopise. Klub MC je namenjen različnim programskim spektrom, od glasbenih predstav, stand up komedij, teatra, plesnih nastopov, koncertov, DJ-večerov do raznih predavanj, seminarjev ali izobraževalnih delavnic. V neposredni bližini je tudi električna polnilnica za avtomobile.

Prihajajoči dogodki

Gasa – ulica na mestnem obzidju

Čarobnost mestnega jedra

V starem mestnem jedru najdete kar nekaj kavarnic s terasami na prostem ter številne bare, ki svojim gostom ob večerih ponujajo pester spremljevalni program. Priporočamo vam, da spijete odlično kavico v Jazz pubu, se sprehodite po mestu in se ustavite v Mestni hiši, kjer lahko v vinoteki degustirate najboljša vina posavskih vinarjev. Pot nadaljujete po Ulici prvih borcev in se ustavite v Mladinskem centru Brežice, ki stoji na obrobju brežiškega parka. Pričakajo vas čudovita terasa, pogled na grad in odlična ledena kava, ki vam zagotovo polepša dan.

Wellness

Razvajajte se v termah in savnah

Kultura

Kjer se prepletajo lokalne zbirke in slikovita kulturna dediščina

E-novice

  • Občina Brežice
  • I feel Slovenia
  • Združenje zgodovinskih mest Slovenije
  • Slovenia Green
  • Green & Safe
  • Safe travels