Kongresno-poslovni turizem

Popolno okolje za organizacijo kongresnega dogodka ali poslovnega srečanja

« Nazaj

Občina Brežice je odlična izbira za izvedbo poslovnih srečanj, kongresov, sestankov, seminarjev,predstavitev, prireditev, praznovanj, banketov, programov za zaključene skupine itd., saj ponuja gostom stilsko urejene postore, konferenčne dovorane, razkošne apartmaje, vrhunske restavracije, diskretnost in tudi eno najlepših slovenskih igrišč za golf. Profesionalni in gostoljubni ponudniki organizirajo poslovne ter družabne prireditve skladno z vašimi željami. K vsemu pripomore tudi ugodno razmerje med ceno in kakovostjo. Po končanih obveznostih pa vas čaka prijetna sprostitev v naravi, Termalni rivieri ali ob igri golfa. Naj se vaše delovne obveznosti spremenijo v užitek.

Grad Brežice – poročna  soba in mali avditorij

Grad Brežice – poročna soba in mali avditorij

Cesta prvih borcev 18250Brežice

Poročna soba v jugovzhodnem stolpu Gradu Brežice je primerna za manjšo pogostitev, druženje in poslovne dogodke, iz nje pa vodi izhod na teraso. Za večje prireditve sta za pogostitev na voljo grajsko dvorišče in zunanji prostor ob gradu. Poskrbljeno je tudi za postavitev miz in uporabo kozarcev. Mali avditorij je prav tako namenjen za manjše kulturne prireditve, predstavitve, predavanja, literarne večere, konference, delavnice, seminarje, simpozije, poslovna srečanja in kongrese.

Konferenčni center Mokrice

Konferenčni center Mokrice

Rajec 48261Jesenice na Dolenjskem

Konferenčni center na Mokricah je pogosto prizorišče protokolarnih dogodkov, strateških konferenc, srečanj uprav, marketinških prireditev, kongresov, seminarjev in programov za zaključene skupine gostov. Njihove reference so dolgoletne izkušnje in številne uspešno izvedene poslovne prireditve vseh dimenzij, ki jih pripravljajo v skladu z željami naročnikov. Pričakujejo vaš klic, da vam bodo ob skupnem načrtovanju dogodkov pomagali ustvariti novo uspešno zgodbo.

Konferenčni center –  Terme Čatež

Konferenčni center – Terme Čatež

Topliška cesta 358250Brežice

V Konferenčnem centru Term Čatež pripravljamo raznovrstne dogodke v skladu z željami organizatorja. Naše reference so dolgoletne izkušnje in številni uspešno izvedeni poslovni in družabni dogodki. V Čatežu ponujajo kongresne kapacitete Hotel Terme****, Hotel Toplice**** in Hotel Čatež*** v skupno 7 dvoranah. Večnamenska dvorana sprejme do 900 udeležencev. Pestra dodatna ponudba doživetij Term Čatež je mnogokrat poseben motiv za ponovno izvedbo dogodka.

Poslovni turizem Terme Paradiso

Poslovni turizem Terme Paradiso

Selska cesta 15b8257Dobova

Terme Paradiso imajo prostor za seminarje, izobraževanja in poslovne sestanke za manjše skupine. Sejna soba ponuja sproščujoč pogled na park in možnost sprostitve po končanih obveznostih. Za nove uspehe vam v zasebnosti prijetne dvorane v zgornjem nadstropju hotela pripravijo tudi pogostitev.

ZPTM Brežice – sejna in ovalna soba

ZPTM Brežice – sejna in ovalna soba

Gubčeva ulica 10a8250Brežice

Sejna soba je namenjena in opremljena za konference, kongrese, delavnice, seminarje, izobraževanja, večje seje ter predstavitve. Postavitev miz v sobi je ovalna, na čelu ima govorniški oder in mizo. Opremljena je z govorniškim mikrofonom ter sistemom za snemanje dogodkov, belo tablo, premičnim platnom za projekcije, projektorjem ter računalnikom za predvajanje. Sprejme 55 ljudi, primerna pa je za tematske konference, različna strokovna predavanja organiziranih skupin ter poslovne predstavitve. V ovalni sobi so mize in stoli razporejeni v krog, prostor je opremljen z belo tablo, premičnim platnom in premičnim projektorjem. Kapaciteta učilnice je 20 ljudi. Primerna je za seje, sestanke in izvedbo delavnic ter predavanj, ki zahtevajo komunikacijo in interakcijo. Zraven stavbe ZPTM je električna polnilnica za avtomobile.

Prihajajoči dogodki

Wellness

Razvajajte se v termah in savnah

Kultura

Kjer se prepletajo lokalne zbirke in slikovita kulturna dediščina

E-novice

  • Občina Brežice
  • I feel Slovenia
  • Združenje zgodovinskih mest Slovenije
  • Slovenia Green
  • Green & Safe
  • Safe travels