Športna in vodna doživetja

Zagotovo poženejo kri po žilah

« Nazaj

Golf

Uživajte v sproščujoči igri golfa

Ribolov

Uživajte v ujetju raznolikih vrst rib

Pohodništvo

Pogledi na sončne griče, ki nas pustijo brez besed

Beach bar Tochka

Beach bar Tochka

Velike Malence 28262Krška vas

Športno-rekreativni center Grič je v bližini Brežic ob reki Krki. Obratuje v poletni sezoni od meseca aprila do konca septembra. Svojim obiskovalcem ponuja drugačno doživetje narave. Uživate lahko v vodi ali na urejenem travnatem obrežju reke, si izposodite kanu, veslate po reki Krki, najamete prostor za piknik in mali nogomet.

Izposoja kanujev - Milan Jamnik

Izposoja kanujev - Milan Jamnik

Čateška ulica 258250Brežice

Na odlični lokaciji na Velikih Malencah, tik ob eni najlepših slovenskih rek je na voljo izposoja kajakov in kanujev. Ponujajo tudi možnost izposoje potrebne opreme, da bo veslanje varno in v užitek. Poleg izposoje kanujev za 3 ali 8 oseb, se na lokaciji nahaja tudi lepo urejen piknik prostor za organizacijo nepozabnih in aktivno obarvanih druženj z družino, prijatelji ali sodelavci.

Športno društvo Sotočje

Športno društvo Sotočje

Rimska cesta 418250Brežice

Veslaški izleti: vodenje po reki Krki – najem velikih kanujev za 8 do 10 oseb in manjših za 2 do 4 osebe. Po Krki se lahko spustijo z vami ali pa vam le predajo kanu, ter sami raziskujete po dolenjski lepotici Krki.

Z brodom preko Save

Z brodom preko Save

Mostec 58257Dobova

Brod vsakodnevno vozi preko reke Save iz Term Čatež v vas Mostec in nazaj. Na pot preko valov se lahko podate individualno, sprejemajo pa tudi skupine, ki jim po želji pripravijo tudi manjšo pogostitev na brodu ter povedo kaj več o brodarstvu nekoč. Izlet lahko združite z ogledom Mosteca, prijazne in domačne vasice, si v bližnjih gostilnah privoščite kaj za pod zob in si ogledate vaško cerkev svetega Fabijana in Sebastijana. Brod vozi vse leto, če je vodostaj reke primeren.

Prihajajoči dogodki

Ali ste vedeli, da je na destinaciji sotočje reke Save in Krke?

Krka omogoča številne športne aktivnosti. Če si želite timskega druženja, se lahko s kanuji spustite po Krki ali skupinsko lovite ravnotežje na supu. Za izkušenejše je na voljo kajak in slalom steza pred izlivom Krke.

Ribolov

Urejena območja za ribiče

Tako Krka kot Sava imata urejena območja za ribiče. Se boste poskusili v ribolovu na smuča ali ščuko, morda sulca?

Beach Bar Tochka

Živahno ob reki Krki

V poletnih mesecih je zelo živahno ob reki Krki – na Griču, kjer je tudi Beach bar Tochka. In ne pozabite na piknik odejo, ki je odlična ideja za sprostitev v dvoje ali za celotno družino.

Wellness

Razvajajte se v termah in savnah

Kultura

Kjer se prepletajo lokalne zbirke in slikovita kulturna dediščina

E-novice

  • Občina Brežice
  • I feel Slovenia
  • Združenje zgodovinskih mest Slovenije
  • Slovenia Green
  • Green & Safe
  • Safe travels