Oblikovanje izdelkov in storitev v turizmu

Delavnica

Nazaj

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice je v ponedeljek, 2. oktobra 2023, uspešno organiziral prvo delavnico v okviru brezplačnih usposabljanj pod skupnim imenom »13. Dnevi podjetniških priložnosti, Modul II«.

Delavnica: Oblikovanje izdelkov in storitev v turizmu

Delavnico na temo "Oblikovanje izdelkov in storitev v turizmu",  je izvedlo podjetje ProVITAL d.o.o. Predavatelji, doc. dr. Jana Vilman, Franci Jezeršek, Ilona Stermecki in mag. mark. in prod., so udeležencem predstavili ključne vidike oblikovanja turističnih produktov, s poudarkom na oblikovanju izdelkov, gostinskih storitev in doživetij.

Delavnica je bila osredotočena na oblikovanje izdelkov, ki izpolnjujejo potrebe strank, zagotavljanje visoke ravni kakovosti, ter oblikovanje izdelkov in storitev, ki odražajo bogato tradicijo, kulturo in zgodovino lokalnih skupnosti. Poseben poudarek je bil na ohranjanju avtentičnosti in uporabi zgodbarjenja kot učinkovitega orodja za razvoj in trženje izdelkov in storitev.

Udeleženci so pridobili dragocene informacije o dobrih praksah za učinkovito oblikovanje in promocijo turističnih izdelkov in storitev, ki so v skladu z edinstvenimi značilnostmi in vrednotami naše lokalne skupnosti. Ponudniki so se med seboj bolje spoznali in se seznanili z možnostmi povezovanja različnih ponudnikov, ki služi kot orodje za dvig turističnih produktov na višjo raven.

Sedež

Turistično–informacijski center

Turistično–informacijski center

E-novice