Lovski muzej Polovič

Nazaj

Sela pri Dobovi 2, 8257 Dobova

Muzej Polovič je v kraju Dobova pri Brežicah. Predstavlja edinstveno zasebno zbirko, kjer lahko obiskovalci opazujejo živali afriške divjine, slovenskih gozdov ter severnoameriške stepe. Ogledate si lahko 50 različnih živali, ki so geografsko razdeljene in predstavljene na svojevrsten način. Posebna zanimivost pa vas pričakuje na prostem, kjer se v okolici muzeja v svojem naravnem okolju sprehajajo navadni jeleni, jeleni lopatarji ter mufloni, kar naredi še poseben vtis na najmlajše obiskovalce. Zraven je električna polnilnica za avtomobile.

Lovski muzej Polovič

Lovski muzej Polovič

NaslovSela pri Dobovi 2, 8257 Dobova
Telefon+386 (0)7 466 83 00
E-mailinfo@afp.si

Lovski muzej Polovič predstavlja edinstveno zasebno zbirko, kjer lahko obiskovalci opazujejo živali afriške divjine, slovenskih gozdov in severnoameriške stepe. 

Muzej Polovič je v kraju Dobova pri Brežicah. Predstavlja edinstveno zasebno zbirko, kjer lahko obiskovalci opazujejo živali afriške divjine, slovenskih gozdov ter severnoameriške stepe.

Ogledate si lahko 50 različnih živali, ki so geografsko razdeljene in predstavljene na svojevrsten način. Posebna zanimivost pa vas pričakuje na prostem, kjer se v okolici muzeja v svojem naravnem okolju sprehajajo navadni jeleni, jeleni lopatarji ter mufloni, kar naredi še poseben vtis na najmlajše obiskovalce. Zraven je električna polnilnica za avtomobile.

Delovni čas: Po dogovoru

Lovski muzej Polovič
Lovski muzej Polovič

Sedež

Turistično–informacijski center

Turistično–informacijski center

Center za obiskovalce (Vodovodni stolp Brežice)
Ulica stare pravde 30
8250 Brežice
+386 40 671 118 vodnik@pmb.si
Delovni čas: SEPTEMBER in OKTOBER od torka do sobote: 10.00–18.00, nedelje in prazniki: 14.00–18.00

E-novice

  • Občina Brežice
  • I feel Slovenia
  • Združenje zgodovinskih mest Slovenije
  • Slovenia Green
  • Green & Safe
  • Safe travels