MC Hostel Brežice

Nazaj

Gubčeva ulica 10a, 8250 Brežice

MC Hostel Brežice

MC Hostel Brežice

NaslovGubčeva ulica 10a, 8250 Brežice
Telefon+386 (0)5 908 37 97
E-mailinfo@mc-hostel.si
Spletna stranmc-hostel.si
Rezervacijabooker-tools.com

Mladinski hotel Brežice – MC Hostel Brežice se skriva v zelenem objemu mestnega parka. Namestitev ponujajo v 17 klimatiziranih sobah, opremljenih v sodobnem in trendovskem stilu, kjer lahko z dodatnimi ležišči namestijo do 71 oseb. V sobah so na voljo posteljnina in udobne odeje, pisalna mizica s stolom za vsakega gosta ter brezplačen brezžični internet. Barvite in cenovne ugodne dvoposteljne in šestposteljne sobe so ravno pravšnja izbira za sproščene in aktivne počitnice. Za čaroben oddih v dvoje so na voljo prostrani apartmaji z lastno kopalnico in straniščem (ensuite). Hostel ponuja tudi sobo za invalide z urejenim dostopom in fitnes napravo za invalide. Zraven je tudi električna polnilnica za avtomobile.

Mladinski hotel Brežice – MC Hostel Brežice – se skriva v zelenem objemu mestnega parka. Ne nudijo vam le prenočišča, temveč tudi sprostitev, druženje in številna doživetja po vaši izbiri. Primeren je za pripadnike vseh generacij od najmlajših do tistih v zrelih letih, kolesarje, pohodnike, družine, popotnike, skupine ...

Namestitev ponujajo v 17 klimatiziranih sobah, opremljenih v sodobnem in trendovskem stilu, kjer lahko z dodatnimi ležišči namestijo do 71 oseb. V sobah so na voljo posteljnina in udobne odeje, pisalna mizica s stolom za vsakega gosta ter brezplačen brezžični internet. Barvite in cenovno ugodne dvoposteljne in šestposteljne sobe so ravno pravšnja izbira za sproščene ter aktivne počitnice. Za čaroben oddih v dvoje so na voljo prostrani apartmaji z lastno kopalnico in straniščem (ensuite). Hostel MC ponuja tudi sobo za invalide z urejenim dostopom in fitnes napravo za invalide.

Gostje lahko souporabljajo kuhinjo z vso dodatno opremo in si lahko pripravijo odlične ter sveže obroke kar sami. V sklopu kuhinje je tudi prijeten družabni prostor, ki pričara občutek domačnosti in topline. V prvem nadstropju lahko gostje brezskrbno lovijo sončne žarke na terasi s pogledom na grad in mestni park, vsem športnim navdušencem pa je na voljo souporaba športne dvorane, zunanjega igrišča ter fitnesa v naravi.

MC Hostel Brežice je pravi naslov za skupine, ki iščejo prostor za izvedbo delovnih in motivacijskih vikendov, seminarjev, izobraževanj, intenzivnih vaj ter srečanj. Skupaj z Mladinskim centrom Brežice se ponaša z izvrstnostjo tehnične in prostorske opreme ter tako omogoča odlične pogoje za izvedbo različnih programskih aktivnosti.

Za doplačilo vam nudijo zajtrk, najem brisač, samostojno pranje in sušenje perila. Zraven hostla je tudi električna polnilnica za avtomobile.

Pri njih lahko opravite tudi prijavo za javni avtomatizirani sistem izposoje koles. Dostop do storitve sistema Bržkolo je za občane brezplačen. Za turiste iz tujih držav bo na voljo kmalu. Za dostopanje do storitve potrebujete uporabniško kartico in PIN-številko, ki ju pridobite po sklenitvi pogodbe. Uporabniška kartica ni plačljiva. Za sklenitev pogodbe potrebujete osebni dokument in potrdilo o davčni številki.

MC Hostel Brežice
MC Hostel Brežice
MC Hostel Brežice
MC Hostel Brežice
MC Hostel Brežice
MC Hostel Brežice
MC Hostel Brežice
MC Hostel Brežice

Sedež

Turistično–informacijski center

Turistično–informacijski center

E-novice