Apartma ob Savi

Nazaj

Topliška cesta 11a, 8251 Čatež ob Savi

Apartma ob Savi se nahaja v Čatežu ob Savi, le 1,5 km od Term Čatež in Brežic. Nahaja se v pritličju in ima veliko sončno teraso. Namestitev je idealna za nastanitev dveh družin, saj prostorno stanovanje ponuja možnost namestitve dodatnih ležišč. Možnost brezplačne uporabe dveh koles za odrasle in 1 otroškega kolesa. V neposredni bližini je sprehajalno-tekaška pot, ki po nabrežju Save vodi do Term Čatež, kjer so zunanji in notranji bazeni ter drugi športni kompleksi.

Apartma ob Savi

Apartma ob Savi

NaslovTopliška cesta 11a, 8251 Čatež ob Savi
Mobitel+386 41 606 652
E-mailbogovic.bojan@siol.net

Nastanitev Apartma ob Savi se nahaja v Čatežu ob Savi, le 1,5 km od Term Čatež in Brežic. Apartma se nahaja v pritličju in ima veliko sončno teraso. 

V neposredni bližini je sprehajalno-tekaška pot, ki po nabrežju Save vodi do Term Čatež, kjer so zunanji in notranji bazeni ter drugi športni kompleksi. 
Lokacija je odlično izhodišče za vse ljubitelje kolesarjenja, pohodništva in ljubitelje narave, saj se od apartmaja lahko odpravite na Sv. Vid, kamor vodi označena tematska pot, vrh pa nagradi s čudovitim razgledom. V bližini je tudi turistična kmetija, kjer so možne ure jahanja, kar je zanimivo predvsem za otroke. Bizeljsko in Gadova peč vabita med vinorodne griče, kjer lahko degustirate lokalna vina v zidanicah, kleteh ali edinstvenih repnicah.

Namestitev je idealna za nastanitev dveh družin, saj prostorno stanovanje ponuja možnost namestitve dodatnih ležišč. Možnost brezplačne uporabe dveh koles za odrasle in 1 otroškega kolesa.

Kapaciteta ležišč:
Dnevna soba : 1 raztegljiv kavč
Spalnica 1: 1 zakonska postelja
Spalnica 2: 3 enoposteljne sobe

Minimalno 3 nočitve. V primeru manj kot 3 nočitev je cena na nočitev 120 € do 4+2 oseb
 

Apartma ob Savi
Apartma ob Savi
Apartma ob Savi
Apartma ob Savi
Apartma ob Savi
Apartma ob Savi

Sedež

Turistično–informacijski center

Turistično–informacijski center

Visitor center (Water tower Brežice)
Ulica stare pravde 30
8250 Brežice
+386 40 671 118 vodnik@pmb.si
Delovni čas: Od torka do sobote: 10.00–18.00, nedelje in prazniki: 14.00–16.00

E-novice