Trajnostna iniciativa

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino z dobro organiziranostjo, ustvarjalnim mreženjem in učinkovitim delovanjem deluje tudi na področju trajnostnih iniciativ.

Trajnostna gospodarska dejavnost

Zavzema se za spoštovanje kulturnih vrednot v družbi, ki je okoljevarstveno naravnana in je hkrati tista, ki lahko razvija trajnostne gospodarske dejavnosti, ki pozitivno vplivajo na razvoj vseh deležnikov, so socialno pravične in hkrati optimirajo ekonomski učinek.
Spletna stran Visit Brežice na novo ponuja spletno trgovino in nakup turističnih paketov. Z vsakim spletnim nakupom kupona ali darilnega bona podprete ideje na področju trajnostnih iniciativ.

Z zbranim denarjem od prodanih turističnih paketov na spletu bomo te ideje realizirali, namenjene pa so izboljšanju kakovosti vsakdanjega življenja v Brežicah. O trajnostnih iniciativah vas bomo sproti obveščali. Za vse ideje in predloge pa smo kot vedno na voljo po telefonu, elektronski pošti (info@visitbrezice.si) ali na sedežu zavoda.

Majhni koraki, skupen cilj

Ključni so vsi majhni koraki do skupnega cilja, ki je:

  • Povezovanje turističnih ponudnikov in spodbujanje k spoštljivemu in odgovornemu odnosu do naravnega in družbenega okolja v Brežicah.

Potrebno se je zavedati, da bomo svet, ki ga skupaj ustvarjamo pustili našim zanamcem, zatorej so naši najmlajši tisti, ki bodo prejeli našo dediščino in z njo povezane izzive.

Sedež

Turistično–informacijski center

Turistično–informacijski center

E-novice