Zasebne sobe

Ugodna prenočišča za različne vrste gostov

« Nazaj

Za vse, ki želite cenovno ugodno prenočišče, je na voljo pestra izbira zasebnih sob. Nastanitve so v Brežicah in okolici, tako da pobliže spoznate tudi širše območje. Zaradi kratkih razdalj imate še vedno v bližini vse glavne zanimivosti, aktivnosti in dogajanje, tako da niste prav za nič prikrajšani.

Lux living apartments Budič

Gostilna ob sotočju in prenočišča Budič

Zagrebška cesta 9, Čatež ob Savi8250Brežice

Lokacija je odlično izhodišče, saj je do Term Čatež ali mesta Brežice manj kot 2km razdalje po urejenih pločnikih. Čez cesto vodi na Sveti Vid priljubljena pohodniška pot, kjer je odličen razgled na bližnjo in daljno okolico. Na voljo so brezplačna parkirišča in brezžični internet. Vse sobe vključujejo televizijo in balkon s pogledom na okolico.

Oddajanje sob M

Oddajanje sob M

Jesenice 9g8261Jesenice na Dolenjskem

Prenočišča so v Jesenicah na Dolenjskem, 11 kilometrov od Brežic. Gostje imajo možnost prenočitve v dveh dvoposteljnih in eni štiriposteljni sobi. Na voljo sta tudi dve pomožni ležišči. Vse sobe so klimatizirane, omogočen je brezplačen dostop do interneta, v isti stavbi pa se lahko tudi okrepčate z domačimi in tujimi jedmi v restavraciji Gostilne Magdalena. V vasi je tudi e-polnilnica.

Prenočišča pod Šentvidom

Prenočišča pod Šentvidom

Čateška ulica 16, Čatež ob Savi8250Brežice

Prenočišča so v gručasti vasi Čatež ob Savi na desnem bregu Save, ob avtocestni povezavi Ljubljana–Zagreb, nedaleč od Brežic in Term Čatež. Gostom so na voljo štiri opremljene sobe z lastnimi balkoni, TV-jem in sanitarijami; dve sobi imata možnost dodatnega ležišča za otroke. Na voljo sta brezplačen Wi-Fi ter parkirno mesto. Uporaba kuhinje je možna le po predhodnem dogovoru.

Prenočišča Štingl Jadranka

Prenočišča Štingl Jadranka

Ulica kozjanskih borcev 188250Brežice

Prenočišča se nahajajo v neposredni bližini središča Brežic. Gostom je na voljo 8 dvoposteljnih sob s kopalnico in televizorjem. Možen je tudi najem dodatnega ležišča.

Prihajajoči dogodki

Hoteli

Privoščite si udobje in prijeten ambient

Apartmaji

Domače udobje med vašim naslednjim potovanjem

Avtodomi

Odkrijte neznane kraje z avtodomom v Brežicah.

Penzioni

Prijetno bivanje z okusnimi lokalnimi zajtrki

Kampi

Pristen stik z naravo, a le korak stran od vodnih doživetij

E-novice

  • Občina Brežice
  • I feel Slovenia
  • Združenje zgodovinskih mest Slovenije
  • Slovenia Green
  • Green & Safe
  • Safe travels