Penzioni

Prijetno bivanje z okusnimi lokalnimi zajtrki

Izbira penziona kot nastanitve je primerna za vse, ki želite svoj oddih preživeti v udobnem in domačnem okolju. Gostoljubni gostitelji vam bodo z veseljem pripravili kaj slastnega za pod zob, poklepetali in vam svetovali glede ogledov znamenitosti ter aktivnega preživljanja prostega časa.

Gostilna pension Les

Gostilna pension Les je v središču vasice Čatež ob Savi, 2 kilometra od starega mestnega jedra Brežic in prav toliko od Term Čatež. Gostom je v sklopu penziona na voljo 7 apartmajev in 8 sob različnih velikosti, primernih tako za počitnikovanje kot za poslovne goste. Apartmaji so v apartmajski hiši penziona Les nasproti penzionske hiše z restavracijo. Opremljeni so s kuhinjo, kopalnico, LCD-televizijo, brezžičnim internetom in klimatskimi napravami. Gostom je na voljo tudi samopostrežni zajtrk, prav tako pa se lahko razvajajo z izbranimi jedmi iz gostilniške ponudbe. Zraven je električna polnilnica za avtomobile.

Pension Merkež

Pension Merkež je v Brezovici na Bizeljskem, 16 kilometrov oddaljen od središča Brežic. Zgrajen je na mestu stare kmečke hiše in ohranja njeno zunanjo podobo. Goste namestijo v štiri rustikalno opremljene sobe, ti pa lahko izbirajo med nočitvijo z zajtrkom, pol- ali polnim penzionom. Sobe so poimenovane po sortah grozdja.

Hoteli

Privoščite si udobje in prijeten ambient

Apartmaji

Domače udobje med vašim naslednjim potovanjem

Avtodomi

Odkrijte neznane kraje z avtodomom v Brežicah.

Penzioni

Prijetno bivanje z okusnimi lokalnimi zajtrki

Kampi

Pristen stik z naravo, a le korak stran od vodnih doživetij