Penzioni

Prijetno bivanje z okusnimi lokalnimi zajtrki

« Nazaj

Izbira penziona kot nastanitve je primerna za vse, ki želite svoj oddih preživeti v udobnem in domačnem okolju. Gostoljubni gostitelji vam bodo z veseljem pripravili kaj slastnega za pod zob, poklepetali in vam svetovali glede ogledov znamenitosti ter aktivnega preživljanja prostega časa.

Gostilna pension Les

Gostilna pension Les

Rimska cesta 318251Čatež ob Savi

Gostilna pension Les je v središču vasice Čatež ob Savi, 2 kilometra od starega mestnega jedra Brežic in prav toliko od Term Čatež. Gostom je v sklopu penziona na voljo 7 apartmajev in 8 sob različnih velikosti, primernih tako za počitnikovanje kot za poslovne goste. Apartmaji so v apartmajski hiši penziona Les nasproti penzionske hiše z restavracijo. Opremljeni so s kuhinjo, kopalnico, LCD-televizijo, brezžičnim internetom in klimatskimi napravami. Gostom je na voljo tudi samopostrežni zajtrk, prav tako pa se lahko razvajajo z izbranimi jedmi iz gostilniške ponudbe. Zraven je električna polnilnica za avtomobile.

Pension Merkež

Pension Merkež

Brezovica na Bizeljskem 168259Bizeljsko

Pension Merkež je v Brezovici na Bizeljskem, 16 kilometrov oddaljen od središča Brežic. Zgrajen je na mestu stare kmečke hiše in ohranja njeno zunanjo podobo. Goste namestijo v štiri rustikalno opremljene sobe, ti pa lahko izbirajo med nočitvijo z zajtrkom, pol- ali polnim penzionom. Sobe so poimenovane po sortah grozdja.

Prihajajoči dogodki

Hoteli

Privoščite si udobje in prijeten ambient

Apartmaji

Domače udobje med vašim naslednjim potovanjem

Avtodomi

Odkrijte neznane kraje z avtodomom v Brežicah.

Penzioni

Prijetno bivanje z okusnimi lokalnimi zajtrki

Kampi

Pristen stik z naravo, a le korak stran od vodnih doživetij

E-novice

  • Občina Brežice
  • I feel Slovenia
  • Združenje zgodovinskih mest Slovenije
  • Slovenia Green
  • Green & Safe
  • Safe travels