Zabava

Začutite utrip destinacije z obiskom prireditev

Na destinaciji Čatež in Brežice se vse leto nekaj dogaja. Koncerti, sejmi, delavnice, stojnice, gastronomska ponudba, ponudba izdelkov in še veliko več. Toda obstajajo še posebej uveljavljene prireditve, ki se izvajajo vsako leto in so tradicija, ki se vedno znova nadgrajuje. Spodaj predstavljamo te tradicionalne prireditve.

Bubka bar

Osnovno poslanstvo lokala Bubka je pod eno streho združiti različne generacije ter v športnem duhu povezati prijetno s koristnim. Ekipa Bubke svojim obiskovalcem ne želi ponuditi le velikega izbora pijač, dobre kave, sladoleda in pic, ampak veliko več. Želijo, da bi se v prijetnem podeželskem okolju počutili sproščeno in domače ter bi se na Bubkino teraso vračali kot k svojim prijateljem. Pri lokalu je tudi električna polnilnica za avtomobile.

Dom kulture in kino Brežice

V domu kulture so vsak petek in soboto na voljo ogledi najnovejših filmov. Kot člani Art kino mreže Slovenije ob priljubljenih komercialnih filmih predvajajo tudi manjše, po navadi spregledane nekomercialne filme, ki jih bogatijo globlja vsebina, umetniška vrednost in pečat, ki gledalca spremlja še dolgo po ogledu. Ogled filmov ponujajo v najnovejši digitalni tehniki (digitalni projektor K2-kakovosti) in prostorskem ozvočenju.

Klub MC

Klub MC je prostor za druženje, sprostitev, zabavo in ples, kjer mladi z veseljem navezujejo stike in ustvarjajo nova poznanstva. To je prijeten ambient, kjer lahko uživate ob sproščenem klepetu ob skodelici kave, igrate družabne igre ali prelistate revije in časopise. Klub MC je namenjen različnim programskim spektrom, od glasbenih predstav, stand up komedij, teatra, plesnih nastopov, koncertov, DJ-večerov do raznih predavanj, seminarjev ali izobraževalnih delavnic. V neposredni bližini je tudi električna polnilnica za avtomobile.

Servis taktičnih veščin

Servis taktičnih veščin (STV) uporabnikom ponuja storitve, namenjene različnim ciljnim skupinam, ki so prilagojene glede na starost, interes, izkušnje ipd. V svoje programe vključujejo osnovnošolce, dijake, študente in tudi profesionalne službe. Ponujajo vam padalstvo (padalska šola, tandemski skoki, skoki na prireditve, letalski poleti), preživetje v naravi (osnovni, nadaljevalni in specialistični tečaj), timbildinge in programe za organizacije ter šole.

Restavracije

Od Michelinovega krožnika do izvrstnih lokalnih dobrot

Repnice

Raziščite jame na dnu Panonskega morja

Zabava

Začutite utrip destinacije z obiskom prireditev

Golf

Uživajte v sproščujoči igri golfa

Ribolov

Uživajte v ujetju raznolikih vrst rib