Golf

Uživajte v sproščujoči igri golfa

Pri gradu Mokrice se sredi stoletnih grajskih gozdov na 47 hektarih razprostira igrišče za golf z 18 polji. Igralna polja sledijo naravni konfiguraciji dolenjskih gričev in ponujajo pogled na razgibano gričevnato pokrajino.
 
Urejena so med gozdovi in slikovitimi nasadi hrušk. Prečkajo 200-letni angleški park in igralca preizkušajo z vrsto naravnih ovir, med katerimi je tudi jezero. Veličasten pogled na grad se odpre na 10. igralnem polju. Igra se konča pri klubski hiši za golf.

Golf igrišče Grad Mokrice

Pod srednjeveškim obzidjem Gradu Mokrice se sredi grajskih gozdov na 47 hektarih razprostira igrišče za golf z 18 igralnimi polji. To je eno najbolj razgibanih igrišč, ki je pravi izziv za izkušene igralce in začetnike. Peto polje  je med golfisti znano kot eno najbolj zahtevnih v tem delu Evrope. Igralna polja sledijo naravni konfiguraciji dolenjskih gričev in ponujajo prijeten pogled na razgibano gričevnato pokrajino. Urejena so med gozdovi, nasadi hrušk, prečkajo 200-letni angleški park in igralca preizkušajo z vrsto naravnih ovir, med katerimi je tudi jezero. Veličasten pogled na grad se odpre na 10. igralnem polju. Igra se konča pri Golf klubski hiši.

Restavracije

Od Michelinovega krožnika do izvrstnih lokalnih dobrot

Repnice

Raziščite jame na dnu Panonskega morja

Zabava

Začutite utrip destinacije z obiskom prireditev

Golf

Uživajte v sproščujoči igri golfa

Ribolov

Uživajte v ujetju raznolikih vrst rib